afb2 5 Industrieweg 130 b 4 afb1 afb4 Plaatje 1 Test Industrieweg 134 Industrieweg 130 d afb5 Nog een foto afb3

  • Duurzame materialen
  • Energiezuinige matarialen

Duurzaamheid

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om de duurzaamheid het bedrijvenverzamelgebouw aan de Industrieweg te verhogen.

Bouw
Het kantoor is zo ontworpen dat ze in de toekomst ook makkelijk zijn aan te passen aan de wensen van (nieuwe) gebruikers. Door te kiezen voor milieuvriendelijke bouwwijzen en materialen is er rekening gehouden met de gewenste technische levensduur. Ook is er zoveel mogelijk rekening gehouden met hergebruiken van bouwdelen en recycling van materialen.

Waar mogelijk proberen wij over te gaan tot het renoveren van kantoren om aan de laatste eisen te voldoen. Verduurzaming van de kantoren proberen wij in overleg met onze huurders toepassingen te bedenken om het energieverbruik te optimaliseren.

Gebruik
We hebben maatregelen genomen die leiden tot energiebesparing en dus vermindering van energielasten. Een voorbeeld hiervan is energiezuinige verlichting met licht- en bewegingssensoren in alle kantoorruimtes.We streven er naar in alle gevallen de maximale energielabels te realiseren.